Mijn droom om een huiselijk en knus horeca zaakje te hebben is uitgekomen. Ik ben Frouke, opgegroeid in Ierland. Mijn eerste horeca ervaring heb ik als tiener opgedaan in de zaak van mijn ouders. Daarna ben ik horecaopleidingen gaan volgen in Nederland en heb vele jaren in de horeca en catering gewerkt, naast Ierland en Nederland ook in Frankrijk, Amerika en Engeland. Nu woon ik sinds 2007 in Doorn.

Toen ik zag dat de Dorpsstraat in Doorn werd opgeknapt, is mijn oog gevallen op een prachtig monumentaal pandje. Dat heb ik met succes kunnen huren. Vervolgens is het geheel verbouwd en opgeknapt.
Ik heb de volledige 32 m² goed benut. Naast een mooie lange bank met heerlijke kussens heb ik buiten een zonnig en gezellig terras. Achterin de zaak staat een goed gevulde kast met een verrassend grote diversiteit aan cadeaus, veelal in relatie met koffie, thee of lekkers. Leuk verpakt om weg te geven of gewoon een stukje ‘Bij Frouke’ voor thuis. Een lange weg van ervaringen in mijn beroep van gezellig klein, gezellig groot, tot gezellig heel groot. Nu weer terug bij gezellig klein alsof het mijn eigen woonkamer betreft. Dit vind je Bij Frouke.

Bij Frouke staat voor kwaliteit en gezelligheid. Ik haal mijn producten bij plaatselijke leveranciers. Zo is mijn cappuccino lekker romig door de volle biologische melk van zorgboerderij De Hondspol. Mijn kaas komt van de Doornse kaasman Gert van Leeuwen. De koffie die ik schenk komt van Bocca. Bij Bocca heb ik verschillende trainingen en proeverijen gehad. Bocca is een superieure koffie die als enige in Nederland het hele proces van selecteren, inkopen, verschepen, proeven, branden en verpakken in eigen beheer heeft. Zo wordt een sterk product van biologische koffie geleverd. Met als uitgangspunt een eerlijke prijs voor de koffieboer. Wil je thuis ook genieten van deze koffie? Dan ben je Bij Frouke ook aan het juiste adres. Hier te koop per 250 gram zak.

Kom gauw langs Bij Frouke!